Dit jaar willen wij als club ons steentje bijdragen aan een thema dat ieders aandacht verdient. Met onze actie willen we De Warmste Week helpen geld in te zamelen. Zij ondersteunen dit jaar projecten die zorgen voor meer veilige plekken voor jongeren, zowel thuis als op school, in hun vrije tijd en online. Want iedereen verdient het om op te groeien zonder zorgen.

In het weekend van 24, 25 en 26 november spelen alle jeugd- en seniorenploegen een wedstrijd. Het is de bedoeling dat alle spelers en speelsters op zoek gaan naar sponsors die hun ploeg willen helpen om wat centjes bij elkaar te krijgen. Deze persoon kiest zelf een bedrag dat hij/zij wil sponsoren per punt dat het team maakt dat weekend.

Gesponsorde eurocentjes X gescoorde punten team = € ...
Voorbeeld: € 0,05 x 72 punten = € 3,60

 


Kom op vrijdag 15 december ook zeker naar de Sportschuur in Kuringen. Onze heren A spelen die avond een thuismatch tegen titelkandidaat Avanti Brugge. Zij kunnen wel wat supporters gebruiken, maar vooral... tijdens deze wedstrijd is er de bekendmaking van het bedrag dat we hebben ingezameld voor De Warmste Week. Daarnaast reiken we ook een prijs uit aan de ploeg die in totaal het meeste geld heeft verzameld. Voor, tijdens en na de wedstrijd zal er ook allerlei lekkers voorzien worden in onze winterbar!