U14 – Landelijke pupillen gemengd

Ploegfoto | Spelers | Trainingsuren en coach | Wedstrijdkalender | Klassement | Nieuwsberichten

Ploegfoto

naar boven

Spelers

NummerVoornaamAchternaamJaarPositie
5NielHoogmartens2005G
6DaanBijnens2004G
7MatthewHodge2004G
8BrentBijnens2004G
9WoutBijnens2005G
10GijsMoors2004F
11YorbenPenasse2004F
12QuintenMenten2004C
13StanBrijs2005F
15TimothieMiller2004F

naar boven

Trainingsuren en coach

Trainingsuren: maandag van 19u tot 20u30 (Virga Jesse College), woensdag van 19u tot 20u45 (Kuringen) en vrijdag van 18u30 tot 20u (Kuringen)
Coach: Carl Vranken
Ploegverantwoordelijke: Carmine Hoebers
Peters: Jelle en Geert

naar boven

Wedstrijdkalender

naar boven

Klassement

Het actuele klassement kan geraadpleegd worden op de site van Basketbal Vlaanderen.

naar boven

Meest recente nieuwsberichten

 • Pupillen jongens plaatsen zich voor final 4 17 februari 2018 Carl

  De wedstrijd voor de eerste plaats tegen runner-up Vilvoorde was gekenmerkt door afwezigen aan beide zijden. Hasselt had moeite bij de wedstrijdstart, maar kon daarna stelselmatig afstand nemen en uiteindelijk ruim met 79-47 winnen van hun laatste concurrent.

  Daarmee plaatsen onze pupillen zich voor de final 4, en dat voor het eerst sinds deze competitie wordt georganiseerd. Proficiat kerels.

  Lees verder →
 • Landelijke U14 jongens en meisjes beleven topbasketbaldag 3 februari 2018 Militza Kuipers

  Onze meisjes U14 o.l.v. coach Martijn wonnen de halve finale van de beker van Limburg met 43-56 in en tegen KBBC Zolder en plaatsen zich als eerste Limburgse ploeg voor de bekerfinale tijdens het eerste weekend van mei.

  En onze U14 jongens o.l.v. coach Carl plaatsten zich vandaag voor de finale van de Beker van Vlaanderen. Ze wonnen met 61-81 bij Soba Antwerpen.
  HasseltBT rules!

  Lees verder →
 • Pupillen A naar halve finale Beker van Limburg 29 januari 2018 Carl

  De kwartfinale van onze landelijke pupillen voor de Beker van Limburg tegen Lummen was nooit een wedstrijd. Op fast break stoomden onze jongens door naar een vol wedstrijdblad, zodat de halve finale alvast binnen is. Daarin zal Lommel onze jongens opwachten, dat het prima doet in competitie en zeker geen hapklare brok vormt.

  Lees verder →
 • Foutloze eerste ronde voor Pupillen A 28 oktober 2017 Carl

  De pupillen A van Hasselt kenden een eerste competitiedeel zonder echte tegenstand. De wedstrijden evolueerden zonder uitzondering naar een walk-over, zodat met een logische eerste plaats onze jongens doorgaan naar de beste 24. Hoewel enkele tegenstanders degelijk basketbal brachten, was de combinatie van vaardigheden en fysieke mogelijkheden steeds te zwaar in Hasselts voordeel.

  Dat neemt niet weg dat leerpunten werden gevonden en een goede weg kon worden afgelegd met onze jongste landelijke spelers. De aanvallende transitie werd op punt gezet, de verdedigende organisatie ging met stappen vooruit en het aanvallend samenspel is pas de laatste weken op een goed niveau. Rest er nog heel wat werk in de verdedigende transitie en uiteraard het verder verbeteren van de basistechnieken.

  Samen vormen ze een mooie groep: altijd goesting om te trainen, verbetenheid om beter te worden en toch ook het nodige plezier daarbij. Op die manier zijn ze er in geslaagd op drie maanden tijd al duidelijke stappen vooruit te zetten. Een tweede ronde met meer tegenstand zal het mogelijk moeten maken de noodzaak te ervaren naar beter, harder en sterker.

  Maar nu één zondag genieten van de ‘clean sheet’. En maandag weer aan het werk.

  Lees verder →

naar boven