U14 – Provinciale pupillen

Ploegfoto | Spelers | Trainingsuren en coach | Wedstrijdkalender | Klassement | Nieuwsberichten

Ploegfoto

Nog geen foto beschikbaar.

naar boven

Spelers

NummerVoornaamAchternaamJaarPositie
DaanBellens2005
EsméeBriers2005
RaniaEl Kouraichi2005
RobbeFleurquin2004
NicolasGoos205
DaanJanssen2005
VincentMangelinckx2005
MeginScheepers2004
ManuSegers2005
HannahVandenborn2004

naar boven

Trainingsuren en coach

Trainingsuren: woensdag van 19u tot 20u30 (Virga Jesse College) en vrijdag van 17u tot 18u30 (Kuringen)
Coach: Lotte Verheyen
Peters: Beau en Karel

naar boven

Wedstrijdkalender

naar boven

Klassement

Het actuele klassement kan geraadpleegd worden op de site van Basketbal Vlaanderen.

naar boven

Meest recente nieuwsberichten

 • Derde kwart nekt pupillen B in Maasmechelen 9 september 2017 Carl

  Deze week speelden de pupillen hun 2e competitiematch tegen het voornamelijk oudere en fysiek sterkere Maasmechelen. De eerste helft speelt Hasselt echter zeer goed basketbal en slaagt Maasmechelen er niet in om een kloof te slaan. Q1: 16 -16 Q2: 29 – 26

  In het derde kwart gebruikte de tegenstander het fysieke voordeel optimaal en namen zij structureel meer en meer voorsprong. Elke rebound werd boven ons hoofd geplukt en ook in transitie waren ze ons te snel af. Het vierde kwart komt Hasselt terug in de wedstrijd maar de match was jammer genoeg al gespeeld. Q3: 57 – 34 Q4: 70 – 48

  Kop op en op naar de volgende!

  Lees verder →
 • Pupillen B zegevieren in eerste competitiematch tegen Zolder 3 september 2017 Carl

  Mede door de zondagsstemming kwam de uitploeg de eerste minuten op voorsprong. Na een paar minuten herpakten we ons echter en dankzij enkele sterke korven van Megin en Robbe kunnen we toch het eerste kwart afsluiten met een mooie voorsprong. Q1: 19-6.

  Het tweede kwart startten we weer chaotisch. Gelukkig kon de defense van Manu daar verandering in brengen. Na een paar minuten vinden de spelers elkaar weer en door goed overzicht van France en mooie drives van Marie kunnen we verder uitlopen tot aan de rust. Q2: 33-15.

  Agressiviteit en samenspel kunnen het best de tweede helft beschrijven. Hierdoor komt Vincent tot open scores en komen ook Nicolas, Daan J. en Hannah tot score in het derde kwart. Q3: 48 – 21 De match werd afgesloten door nog een paar mooie acties van Daan B.

  Doe zo verder heren en dames!

  Eindscore: 72-36.

  Lees verder →
 • Provinciale pupillen makkelijk naar tweede bekerronde 27 augustus 2017 Carl

  De eerste wedstrijd van de provinciale pupillen was meteen eentje voor de beker. Om verder te gaan in de bekercompetitie moesten ze winnen in Leopoldsburg. Een goed gemotiveerd Hasselt was er helemaal klaar voor en kwam al meteen op voorsprong. Door goede passes van Vincent en Manu kwam de bal vlot onder de ring zodat Megin sterk kon afwerken.

  Morag en Lena zorgden dat de bal altijd aan de aanvallende helft kwam en stonden hun mannetje aan de verdedigende zijde, net als Daan J. die een veel grotere tegenstander kon weren van veel punten te maken. Hannah kon verschillende shots maken en met een mooie and-one van Daan B. kwam Hasselt als winnaar uit de bus. Eindstand 25-57.

  Goed gedaan jongens en meisjes, op naar de volgende!

  Lees verder →

naar boven