NL

 

Dit jaar willen wij als club ons steentje bijdragen aan een thema dat ieders aandacht verdient. Met onze actie willen we De Warmste Week helpen geld in te zamelen. Zij ondersteunen dit jaar projecten die zorgen voor meer veilige plekken voor jongeren, zowel thuis als op school, in hun vrije tijd en online. Want iedereen verdient het om op te groeien zonder zorgen.

In het weekend van 24, 25 en 26 november spelen alle jeugd- en seniorenploegen een wedstrijd. Het is de bedoeling dat alle spelers en speelsters op zoek gaan naar sponsors die hun ploeg willen helpen om wat centjes bij elkaar te krijgen. Deze persoon kiest zelf een bedrag dat hij/zij wil sponsoren per punt dat het team maakt dat weekend.

Gesponsorde eurocentjes X gescoorde punten team = € ...
Voorbeeld: € 0,05 x 72 punten = € 3,60

 

We verdienden al 2000 euro  via Trooper voor onze club  en dit dankzij jullie online aankopen via https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/hasseltbt Trooper is een platform waarlangs je aankopen kunt doen bij meer dan 200 webshops. Wij krijgen een % van jouw aankoopbedrag en jij betaalt geen cent meer

Maar, herken je het?

Net online besteld, en shitttt vergeten via Trooper te gaan. Herkenbaar? Daarom zijn we bijzonder blij met de Troopercollega: Trooperbot
Trooperbot is een plugin voor je browser op je laptop of pc (niet mobiel). Kijk hier voor de instructies. Het duurt maximum 2 minuten en dan installeert hij zijn bureautje boven in je browser.  Het is supergemakkelijk!!

Wat doet hij vanaf nu voor jou?  Telkens je op een shop komt die ons steunt, zal hij verschijnen en zeggen: bliep, bliep, Troopershop gevonden. Opgelet: bij Collect&Go en Coolblue bliept Botje niet. Maar via onze Trooperpagina kunnen je aankopen daar ook extra monnies opleveren!

Met de feestdagen in het verschiet kan je onze club telkens opnieuw al shoppend steunen!
Het kost je niets, enkel de moeite om Trooper Botje en Trooper te installeren!

Afgelopen vrijdag stonden de trainingen in het teken van Halloween. Dit leverde een pak leuke foto's op. Je kunt ze vinden op onze facebookpagina!
 
In het spookhuis konden onze spelertjes lekker griezelen. Er werd zelfs een filmpje van gemaakt dat je hier kan bekijken!

BT Hasselt en Basket lummen hebben onlangs afgesproken hun samenwerking verder te zetten en te versterken. Dat geldt zowel voor het project ‘ Limburg Lizards’ dat tot doel heeft het meisjes- en damesbasketbal te promoten als voor de ‘Limburg talent Factory’ dat tot doel heeft de jeugdwerking van beide clubs naar een hoger niveau te brengen.

Kalender
Verjaardagen
05/12
Lance Vankriekelsvenne
07/12
Wolke Cosemans
10/12
Lon Stas
11/12
Rosa Stas

      

© 2021, Hasselt BT, website powered by Twizzit.com