“Alone we can do so little, together we can do so much”

Beste basketvrienden,
Het bekerweekend is weer voorbij. Bij alle deelnemende clubs waren de verwachtingen hoog gespannen. Heel wat clubs hadden een extra effort gedaan om zoveel mogelijk supporters op post te krijgen en dat resulteerde met tijden in schitterende ambiance. Een aantal ploegen konden de hoog gespannen verwachtingen honoreren, een aantal andere ploegen moesten genoegen nemen met een eervolle tweede plaats. Maar diegene die bij het verliezen leert, wint veel! Al met al kreeg het talrijk opgekomen publiek met tijden subliem basketbal te zien en hier en daar een heus kippevelmoment.
Wij, als organisatoren, kijken moe maar voldaan terug op een geweldig weekend! Mag ik hierbij dan ook alle spelers en supporters bedanken voor hun sportieve ingesteldheid, hun inzet en hun aanmoedigingen.
Ook nog even een dikke proficiat voor de leden van de sympathieke dansgroep “Let’s go urban” en voor de energieke Coca Cola cheergirls! We hebben kunnen genieten van hun optredens.
Nog even ieders aandacht voor de steun van tal van sponsors die ons financieel of logistiek gesteund hebben en die hun naam met dit evenement wilden verbinden. Hun steun wordt zeer geapprecieerd!
Ook nog even een dankjewel aan de Stad Hasselt voor de mooie tentoonstelling” 70 jaar basketbal in Hasselt”. Heb je ze niet kunnen bekijken, ze staat nog tot eind mei in de Alverberg opgesteld.
Tenslotte een welgemeend dank je wel en een dikke proficiat aan alle bestuursleden, gelegenheidsmedewerkers en de afvaardiging van de VBL -PC  die ieder op hun manier ertoe bijgedragen hebben om de organisatie vlekkeloos te laten verlopen. Sommige medewerkers zijn van vrijdagochtend tot zondag laat even van de wereld geweest in hun niet aflatende inzet en enthousiasme om het de talrijke bezoekers van dit event naar de zin te maken.
Albert Einstein zei ooit. “ De waarde van het resultaat ligt in het bereiken ervan! Het resultaat is mooi maar zal weldra op de achtergrond verdwijnen.” Ik hoop dat het gevoel van teamspirit, van samenwerken voor hetzelfde doel, van mekaar beter leren kennen en appreciëren, op langere termijn blijft nazinderen en leidt tot meer vrijwilligers die zich inzetten voor en in onze club. Want de club, dat zijn wij allemaal samen!
Militza Kuipers, Voorzitter,