Dames A (2de landelijke)

Ploegfoto | Speelsters | Trainingsuren en coach | Wedstrijdkalender | Klassement | Nieuwsberichten

Ploegfoto

Dames A

naar boven

Speelsters

NummerVoornaamAchternaamJaarPositie
TruiBols
LoreCastelein
MaryseCromphout
GwendolineForier
MargauxMarhay
HanneNelis
DominiquePauwels
NieneSchillebeeks
JulieSchrooten
AnneVenken
EmmaVerbeeck

naar boven

Trainingsuren en coach

Trainingsuren: dinsdag van 20u30 tot 22u (Kuringen) en vrijdag van 20u30 tot 22u (VJC)
Coach: Carrie Meyers 

naar boven

Wedstrijdkalender

naar boven

Klassement

Het actuele klassement kan geraadpleegd worden op de site van Basketbal Vlaanderen.

naar boven

Meest recente nieuwsberichten

 • De dames A maken hun ambities waar en spelen volgend seizoen in eerste landelijke 30 april 2020 Militza Kuipers

  Het doet deugd om nog eens goed nieuws te kunnen melden in deze onzekere tijden. Het hing al langer in de lunch maar onze dames A stijgen nu definitief naar eerste landelijke. Ze vinden het wellicht spijtig dat ze zich door de omstandigheden niet echt tot kampioen hebben kunnen laten kronen maar hun sportieve prestaties van het afgelopen seizoen gaven duidelijk aan dat er voldoende potentieel én ambitie aanwezig was. Voor Coach Carrie Meyers is het een serieuze opsteker en ze is dan ook heel blij dat alle speelsters mee de overstap maken naar het volgende seizoen. Ook rekent ze hierbij op de terugkeer van Hanne Nelis die ze door een hardnekkige kwetsuur moest missen. En last but not least komen Fran Lemmens en Janne Schillebeeks de ploeg versterken. Leon Buelens geeft aan dat de doelstelling voor het eerste  jaar is om een goede middenmotor te worden en alle youngsters (U19) de kans te geven zich verder te ontplooien. Ook jeugdcoördinator van het Lizardproject, Philip Wolk, die instaat voor de jeugdopleiding van de youngsters, is in de wolken:-): “Met deze stap zijn er doorstroommogelijkheden op alle niveau’s binnen onze samenwerkende clubs Hasselt BT en Basket Lummen, waardoor we alle talentvolle jeugdspeelsters een uitdagend perspectief op seniorsbasketbal kunnen bieden.” We wensen onze dames een schitterend seizoen toe maar wachten ondertussen in spanning af wanneer de overheid ons weer groen licht gaat geven om de competitie te hervatten.

  Lees verder →
 • Het A-team dames wenst iedereen een gelukkig en gezond 2020! 25 december 2019 Leon Buelens

  Lees verder →
 • Programma Toernooi van Verstandhouding 8 augustus 2019 webteam

  Wie wil kennismaken met enkele Limburgse seniorsploegen kan dit weekend terecht in de sporthal van Kuringen. Daar vindt het Toernooi van de Limburgse Verstandhouding plaats.
  Zaterdag spelen onze Heren A om 20u30 tegen Limburg United B. Op zondag zijn onze Dames A aan de beurt: zij spelen om 15u30 tegen Houthalen B. Kom hen zeker aanmoedigen! De inkom bedraagt 5 EUR per persoon vanaf 16 jaar.

  Daarnaast kunnen we ook nog wat helpende handen gebruiken. Zie bijgevoegd werkschema (xlsx) voor de openstaande taken. Graag een seintje aan Kim Swaeb (kim.swaeb@telenet.be) als je mee de handen uit de mouwen wenst te steken. Alvast bedankt!

  Lees verder →

naar boven