December: examens en feesten!

Nu de examenperiode in het zicht is, wensen we jullie succesvolle examens! Goede studenten en studentes hebben deze periode gepland maar … er zijn ook anderen!

  1. Coaches spreken het trainingsprogramma af met hun team, rekening houdend met examens, wedstrijden en ook met de United Academy! Trainingen in deze periode moeten aandacht hebben voor een mentale ontspanning in deze stressvolle periode maar mogen wel fysiek wat inspanningen vragen met aandacht voor een blessuregevoelige tijd!
  2. Tijdens het kerstverlof kan er met de feesten rekening gehouden worden maar ook niet meer! Kerstavond, Kerstdag, Nieuwjaarsavond en Nieuwjaarsdag zijn de sporthallen niet open! Verschillende spelers en speelsters zijn geselecteerd voor de United Academy en zullen dus afwezig zijn tijdens het internationaal tornooi in Kortrijk!
  3. Specialisatietraining en fitness vallen weg omdat een volledig programma niet mogelijk is door de afwezigheden t.g.v. examens en andere BB afspraken. Laatste specialisatie op 2/12 en laatste fitness op 3/12. Herstart op 6 en 7 januari.

Na de examens, prettige feesten maar dan staat BB terug aan de top!

Sportieve groeten
Tony Souveryns