Geen trainingen op vrijdag 23 mei – Nacht van het Limburgs Basketbal

Op vrijdag 23 mei zijn er GEEN trainingen! Om 19u start in de Versuz namelijk de Nacht van het Limburgs Basketbal met huldiging van de kampioenen. De inkom is gratis; je moet enkel je ticket afhalen van de LBBF website.

Hieronder vind je nog eens het nieuwsbericht m.b.t. het off-season programma:

In het tussenseizoen trainen onze jeugdploegen verder en wel in de leeftijdscategorie van volgend seizoen. In het onderstaande diagram staan de trainingen daarom ook per geboortejaar. Zo krijgen onze coaches (waar nog aanpassingen mogelijk zijn) de kans om hun spelers/speelsters voor volgend seizoen beter te leren kennen, wat wederkerig is voor onze jongeren. Anderzijds kunnen we zo ook een beter beeld krijgen over het team waarin onze jongeren het beste rendement kunnen halen.

In de examenmaand, juni, voorzien we nog vrije vrijdagsessies, waar we wedstrijdjes kunnen spelen om psychisch te ontspannen in deze stressvolle periode. Er zullen altijd enkele coaches aanwezig zijn om deze wedstrijdjes in goede banen te leiden.

In onze programmatie hielden we rekening met de trainingen van het off season programma van de sportschool waar vele van onze jeugdspelers aanwezig zijn.

Ook onze kedkids (o.l.v. Bieke en Lien) trainen verder.

Tussenseizoen jeugdploegen