Hasselt BT condoleert de familie (Dean) Dillen

Gisteren overleed Raymond Dillen na een slopende ziekte. Velen onder jullie kennen hem wel, als hevige supporter van zijn zoon Dean, die menige jaren voor Hasselt aantrad en nu bij Tongeren speelt. Het is moeilijk te vatten dat Raymond er niet meer is. Een boom van een vent, harde werker, goedlachs, levensgenieter, stoer, maar met het hart op de juiste plaats. Een aantal onder ons zijn dit jaar nog met Raymond op stap geweest. Naar een concert van Rowwen Hèze in Lanaken, de band waar Raymond hevig fan van was. Schitterende herinneringen hebben we aan die avond….

Op de aankondiging van zijn overlijden staat “Unne gooije mins blief altied leave”. En dat zal hij ook voor ons ook blijven doen in onze gedeelde herinneringen.

We wensen Tineke, Dean, Yves, Zepp en Bono veel sterkte in deze harde dagen. Wie afscheid van Raymond wil nemen kan dat tijdens de begroeting in uitvaartcentrum Roger Barthels, Stationssttraat 117 te Lanaken, dinsdag van 19u tot 20u of tijdens de afscheidsviering op woensdag 19 december om 15u30 in het crematorium te Hasselt.