HasseltBT laat zich niet kisten door Coronacrisis

Basketbalvrienden,

Het lijkt inmiddels een eeuwigheid, maar volgend weekend zijn we al een maand dicht. Van de ene dag op de andere geen trainingen meer, geen matchen, geen sportieve prestaties noch kunnen genieten van de sociale contacten en het entertainment, dat basketbal toch biedt. Het blijft onwezenlijk. De coronacrisis treft onze club recht in haar hart.
Achter de schermen wordt er dapper verder gewerkt. Van thuis uit, op veilige afstand, proberen we onze ploegen voor het komende seizoen vorm te geven, onze trainers aan boord te houden of nieuwe te rekruteren en al een eerste inschatting te maken van de financiële gevolgen waarvan onze club ongetwijfeld de zware impact zal voelen.

Maar vlak vóór het Paasweekend wil ik iedereen toch een positieve boodschap meegeven. Pasen is immers een feest van hoop én van nieuw begin. We hebben met onze club al woelige tijden doorstaan maar dat betekent ook dat we gepokt en gemazeld zijn en ons niet meteen uit ons lood laten slaan. Een wijs man zei ooit “Een kleinigheid drijft mensen uit elkaar. Een catastrofe brengt ze tot elkaar”. Ik reken op jullie om samen deze ramp het hoofd te bieden!

Militza Kuipers, Voorzitter HasseltBT.