Heren B verrassend onderuit bij Black Sheep

Na 5 minuten wisten we het al: dit wordt niet gemakkelijk (10-0). Voorzichtig schoven we dichterbij om met 19-17 het tweede kwart aan te vangen. In het begin van dat tweede kwart namen we even afstand (19-24) en via twee bommen van Free en Beau konden we gaan rusten met 32-35  en een foutenlast van 6-16. Wat dan volgde, was een dramatisch derde kwart. Black Sheep liep uit tot 46-40 in de 27ste minuut. Toen kwam Stef hard in contact met de vloer en werd de wedstrijd een halfuur stilgelegd tot de ambulace kwam.

Via twee technische fouten voor respectievelijk VDH Rob en onze coach kon Black Sheep verder uitlopen tot 61-48. We hadden dan nog 10 minuten om dit recht te zetten, maar tegen een fysiek sterker en uitgekookt Black Sheep zou dat niet meer lukken. Zij slaagden erin om de hele wedstrijd onze sterkhouders uit de match te houden, en ook de refs droegen hun steentje bij (daarmee is dit gezegd).

Na een felle wedstrijd vol van emoties sloten we de wedstrijd af met 74-69 verlies. Ondanks dit verlies zien we onze mannen volgend seizoen terug, maar dan een reeksje hoger in 1ste provinciale. Wie had dit durven denken bij het begin van het seizoen? Daarom een dikke proficiat  aan de gehele groep die uitstekend werd geleid door Bart. Verder een laatste keer een warme oproep aan alle supportes om talrijk aanwezig te zijn nu zondag 13 april 2014 om 15.00 u in Kuringen tegen Heusden, tevens onze laatste wedstrijd van het seizoen.

Punten: Tom 0, Stef 0, Free 17, Len 6, Matthijs 6, Wouter 7, Beau 7, Martijn 15, Geof 0, VDH Rob 3, Daan 8, Van Becelaere 0.