Midweek wedstrijden seniors

Deze week speelden een aantal seniorsploegen een oefen/bekerwedstrijd.

Onze dames A kregen aanvankelijk weinig weerstand in de Beker van Vlaanderen, thuis tegen Lubbeek. Via 19-7 na 10′ en 14-12 stond het 33-19 bij de rust. In de tweede helft duwde BT nog even door tot 51-26. In een wedstrijd waarin iedereen aan spelen toekwam, liet de thuisploeg Lubbeek in het wedstrijdslot nog milderen tot 59-44.

Tegelijkertijd oefenden de heren C in Runkst tegen Alken B. Zonder de gekwetste Dimi had het absoluut geen moeite met de bezoekers. Coach Nico zag zijn mannen overtuigend spelen en winnen met 87-25.

De heren A, tenslotte, ontmoetten opnieuw de 3de nationaler uit Lommel. Nog steeds zonder Patrick (kwetsuur) en zonder Soufyan (werk) trof het een thuisploeg ‘au grand complet’. De Hasseltse start was overweldigend! Vanuit een goed georganiseerde defense en via bommen van Geert en Rob stond het 16-31 na 10′. Omdat BT in het 2de en 3de quarter weinig toegaf, stond het op 10′ van het einde nog 57-67. Onder impuls van het duo Delalieux-Norvell bij Lommel verloor een sterk gemotiveerd Hasselt uiteindelijk nog met 84-79!