Provinciale kadetten jongens – Stevoort: 50-65

De heenwedstrijd tegen Stevoort, zoals reeds gezegd een stevige solide ploeg, beloofde een uitputtingsslag i.p.v. een revanche te worden. Coach Nico beschikte immers slechts over 6 spelers, weinig wisselmogelijkheden dus… In extremis werd Gertjan (prov. miniemen) nog bereid gevonden om een vervolg te breien aan diens wedstrijd tegen Beverlo. Onze dank hiervoor Gertjan!

De Stevoortse kern vatte de wedstrijd aan met een echt charmeoffensief. Handshaken met de tafeldames… Of was dit een manoeuvre om Anne, de zus van Arne, gunstig te stemmen? Ze stond me nl. bij als 24 sec. operator, hetgeen ik erg apprecieerde. M’n vaste tafelgenote Lieve verkeerde op dat moment nl. in hogere oorden (bestemming The Big Apple). Later zou echter blijken dat enkele Stevoortse potjes vlug overhit raakten. De sporthalinfrastructuur deelde zelfs eens in de klappen (spelersbank omver trappen). Hooligantoestanden zijn precies niet alleen weggelegd voor het Belgische voetbal!

Hoe dan ook onze jongens hebben zich met hart en ziel in de wedstrijd geworpen. Bij momenten letterlijk… Als dit maar niet gaat resulteren in bijkomende blessures! Petje af voor hun werklust! Elke onzuivere pass van Hasselt werd spijtig genoeg genadeloos afgestraft. Stevoort liet weinig kansen onbenut en hebben een goede leerschool genoten op het vlak van vrijworpshots en defense. We slaagden er niet altijd in om de Stevoortse muur te ontwrichten. Onze jongens kregen geen loon naar werken maar konden dit game met opgeheven hoofd afsluiten met de eindscore 50-65. Helaas pindakaas…. Mannen, geniet allemaal van een deugddoende herfstvakantie!