Sportief coördinator Kristof Michiels is aanspreekpunt voor alle jeugdspelers en hun ouders inzake sportieve aangelegenheden

kristof michielsHij is ondertussen al even aan de slag maar misschien moeten we onze nieuwe jeugdcoördinator toch nog even formeel aan u voorstellen. Wellicht kent u hem als assistant coach bij Hubo Limburg United. Daarvoor had hij zijn sporen al verdiend als coach van een aantal 2e landelijke ploegen en als succesvolle jongste coach ooit bij de 1e nationale ploeg van Leuven Bears.
Kristof heeft alle taken van voormalig coördinator Tony Souveryns overgenomen en  samen met Tony en jeugdvoorzitter Robby Miltenburg het sportieve jeugdbeleid voor dit nieuwe seizoen voorbereid en geïmplementeerd. Zijn er nog onduidelijkheden of wil u hem op de hoogte brengen van een aantal specifieke sportieve dingen die uzelf, als jeugdspeler, of die uw kind aangaan, aarzel dan niet hem te contacteren. U kan hem via mail bereiken op michiels.kristof@gmail.com of telefonisch op 0473 447932.