Stand van zaken trainingen, competitie- en bekerwedstrijden

De huidige maatregelen die de verspreiding van het Coronavirus moeten tegengaan, gelden momenteel tot 13 december. Indoor sporten voor spelers ouder dan 12 jaar kan nog steeds niet. Dit heeft als gevolg dat alle competitie- en bekerwedstrijden van de U14-leeftijd tot en met seniors geannuleerd worden tot het einde van het jaar. Hierdoor komt er ook meteen een einde aan de eerste seizoenshelft voor spelers boven de 12 jaar swiss replica watches

Hoe de heropstart na Nieuwjaar zal verlopen en welke impact dit op het verdere verloop van de verschillende competities heeft, wordt tegen het einde van volgende week gecommuniceerd door Basketbal Vlaanderen.

De U12 en jonger kunnen wel opnieuw trainen indien het lokale gemeentebestuur dit toelaat. Deze aanvraag werd inmiddels bij Stad Hasselt ingediend. Bij goedkeuring starten we op maandag 30 november. Onze club zal de competitie voor U12 en jonger pas opstarten vanaf het moment dat de besmettingen significant gedaald zijn en dit ten vroegste vanaf begin januari 2021.