Zaterdag 25-01-2014: dubbele clash HasseltBT – Nieuwerkerken

Bij aanvang van elke jeugdwedstrijd leren we onze jonge spelers en speelsters luidkeels ‘one team’ roepen. Wel, zaterdagavond is hét moment om dat te bewijzen! Wij doen een warme oproep aan iedereen die op eender welke wijze deel uitmaakt van Hasselt BT om onze heren C en B luidkeels te komen aanmoedigen in onze eigen sportschuur te Kuringen.

Laten we beginnen met de Heren C. Dit seizoen aantredend in vierde provinciale, wisten onze seniors C zich met aardig en intensief basket te nestelen op de onverhoopte derde plaats, echter op de hielen gezeten door Hades. Met nog één wedstrijd te gaan  hebben onze mannen nog een laatste zware hindernis te nemen: om 18:15 uur de volle buit pakken tegen Nieuwerkerken C, voor minder gaan we niet. Bij winst verzekeren onze Seniors C zich immers van die derde plaats  met een gouden zitje in de eindronde, en wenkt de promotie naar derde provinciale.

Vervolgens is het om 20:30 uur de beurt aan onze Seniors B. Ook zij moeten hun beste basket bovenhalen tegen Nieuwerkerken B. Onze Seniors speelden tot noch toe een beresterk seizoen in tweede provinciale, wat hen momenteel een gedeelde tweede plaats oplevert, samen met Nieuwerkerken B. Inzet van zaterdagavond is een stevige optie nemen op minstens die tweede plaats, met misschien wel meer in het verschiet. Ter info: het verschil in de heenwedstrijd bedroeg nipt 2 puntjes!

Het belang van beide wedstrijden voor onze seniors B en C is bij deze duidelijk, en met zo hoog als mogelijk geplaatste seniorsploegen kan Hasselt BT als ‘one team’ enkel maar groeien.

Spelers, speelsters, supporters, ouders, sympathisanten….:  laat de sportschuur Kuringen zaterdagavond op zijn grondvesten daveren!